Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Moder Teresa talar idag i boken Det levande ordet om att bära Jesus!


Ljusbärare....!

Ser du ljuset

hans kraft

är Jesus!

Förhäv dig

inte,

ställ inte

förhöga krav

Men bär ljuset!

Jesu ljus,

Å, du kan vinna

Och rädda själar!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-19 15:42



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen.
2020-08-01

    Elisabeth Nilsson VIP
Att bära ljuset, borde inte vara så tungt! Om vi ändå tänkte så i ödmjukhet, skulle mycket vara vunnet.
2020-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Må ljusen brinna tydligt och klart!
2020-07-20

  Briza media
Att bära ljuset, vilken fin uppmaning!
2020-07-20

    Lena Staaf VIP
"Förhäv dig inte, ställ inte för höga krav" - ja, ett stycket ödmjukhet är alltid bra. Krav som är rimliga och möjliga bör ställas både på oss själva och andra
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy