Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orakel

Skog, urskog, strandkant.
Klippornas släta hudvärme
hettar ännu.
Havet viskar gåtfullt som ett orakel
om sommarens innersta mysterium.
Kvällens alla färger
ligger utspillda över viken
glimmar stilla vid udden.
Skogen sjunger sina vaggvisor.

Hur ska jag någonsin kunna återgälda?




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-19 19:12



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Klarsynen är det viktigaste vi har. Tvåfaldig med ögonen och så det inre. Att ta emot den stora gåvan runt oss kräver båda. Alltför ofta går vi förbi, oseende i egentlig mening. I din dikt blir allt vackert skådat, med flera sinnen.
2020-07-24

  Yrre VIP
Nej man kan inte återgälda, bara ta emot. Så insiktsfullt skrivet!
2020-07-21

  Briza media
Underbar naturbeskrivning och väl fångad könsla i sista raden..
2020-07-20

  BenGust VIP
Genuina uttryck som
klippornas släta hudvärme
havet viskar...som ett orakel
kvällens färger utspillda.
Magnifik.
2020-07-19

  Kungskobran VIP
Så fint, det är väl bara att tacka och ta emot
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP