Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

70år

Två för mig väl kända, små flickor
på gräsmattan utanför mitt köksfönster
leker med dockor

På stenplattorna står två små bord
med stolar runt omkring
och där sitter mina kära

Vi firar min 70årsdag
med gitarrspel och sång
rawfoodtårta och champagne

Jag känner mig både gammal och ung
jag känner mig älskad
och jag älskar




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-07-19 21:00



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Livets bästa ögonblick. Tack för att du delar med dig.
2020-07-30

  Salvation Pepper
Stort grattis, så här i efterhand!

Du förmedlar äkta familjekärlek.
2020-07-22

    Elisabeth Nilsson VIP
Grattis, du underbara människa, med fantasi och vardagsnära dikter
2020-07-20

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som förmedlar glädje och tacksamhet över att leva och en minnesrik födelsedag!
2020-07-20

  Respons VIP
Tacksamheten över livet finns sin essens i kärlekens givande och tagande. Grattis på födelsedagen och grattis till dig som får leva i den ålderslösa kärleken.
2020-07-20

  petter rost
Välkommen till denna sida gränsen – den vi fortsätter att flytta fram alltefter åren går. Men här får du nog en dubbel identitet – 35–70!
2020-07-20

    Lena Staaf VIP
Det låter som en härlig 70-årsdag! Grattis till dig!
2020-07-20

  Sparvögat VIP
Då får jag Gratulera.
Hurra Hurra på din 70-årsdag!
2020-07-19

  BenGust VIP
Och gåvan att kunna skriva är inte gratis
så Grattis!
2020-07-19

  Kungskobran VIP
Grattis ,7O är ingen ålder, kvalar ju nätt och jämt in i Corona akademin
2020-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP