Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tysta sanningen går inte munkavlar rycks bara bort

Mina ögon tål inte se på denna person
de blir ilsket röda & börjar svida enormt
mina öron tål inte ljudet av alla flosker
lögner som fullständigt strömmar ur
käftens gap, ty jag börjar alltid må illa
får kväljningar vill spy då orden ekar ut
han höjer blodtrycket & hjärtat börjar rusa
sen kommer alla känslorna på en & samma gång
ilskan börjar puttra koka frustrationen rör på
ångan stiger rejält & inom kort hörs min röst
den är så irriterad så arg att det inte går att
knipa igen hålla tyst utan orden väller fram
som en enorm tsunamivåg emot land
dånar mina röst & inget kan stoppa!
att denna lilla person får stå & babbla
hålla i taktpinnen & bestämma över
folks huvuden är helt ofattbart!
spåren talar efter år av ansvar
ett fullständigt nedbrutet land
där kriminella löper omkring fritt
han ljuger om allas lika värde
älskar att sätta folk mot folk
människor är så arga att det hörs!
vi som arbetar gör rätt betalar skatt
en av de högsta i världen..
har fått nog av all laglöshet!
våldsamhet bränder våldtäkter
överfall rån attacker på fredliga
tysta sanningen går inte
munkavlar rycks bara bort
den ska eka ut dag som natt
de som bestämmer beter sig
som om de fått fullständigt fnatt
det enda de är bra på är att
skövla sönder ett fungerande
samhälle, som förr blomstrade
nu ett visset nergånget!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-10 10:18



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Till Twitter!
2020-09-12
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP