Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TITTUT! - tanka

En mindre hackspett

knaprar på vinterns rester

håller noga koll

kikar fram bakom trädet

här är jag, ser ni mig?




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-20 18:18



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härlig bild !
2020-08-02

  Öknens Ros VIP
Vi har en gröngöling i skogsslänten intill, visar sig sällan , men hans läte hörs desto oftare.
2020-07-27

  Flicis VIP
Det var ett litet barn som försökte lära mig att leka tittut, men jag är rädd att jag gjorde bort mig
2020-07-22

  Blomma-Stjärna VIP
var länge sedan jag hörde en hackspett
men tycker de är speciella
och fina!
2020-07-21

  Niliboy
Ja, fåglarna kan vars fina vänner särskilt om man har möjlighet att att mata dem!
2020-07-21

  Marita Ohlquist VIP
Ett trevligt möte, jag har inte sett eller hört någon på länge.
2020-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP