Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 20/7. Läs gärna även Måndagsdröm 2, publicerad idag.


Måndagsdröm 1 - en drömraga

 

 

Annika, Charlotte och jag 

lekte nästan varje dag

Annika var blek och svag

men Charlotte var alltid glad

 

När vi hade vuxit upp

drog Charlotte till med en kupp:

träffas allihop och grilla

i Charlottes föräldrars villa?

 

Annika och jag kom dit 

snackade väl lite skit

sen kom grabsen dynamit

dom som hade flyttat hit

 

Dom fick flytta plåt och platta

grabbarna fick faktiskt fatta

att det var vår grillplats nu

fast dom svor som jävlar sju

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-20 13:19



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Burleskt och kul. Kanske litet feministiskt också, vilket drömmar sällan bjuder på. Härligt med litet rättvisa i alla fall.
2020-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X