Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntningar


Innestängd i förväntningar
Led in mig på okända stigar
där förväntningar skapas
och där mina steg följer mina spår




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-20 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP