Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stulna dikter?

Jag har fått intrycket att många är rädda för att få sina dikter stulna. Är det en nackdel eller fördel att en dikt sprids okontrollerat på internet?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-28 13:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Både och...
En annorlunda utmärkelse, om bra, stöldbegärlig, fin, god, bättre, begärlig... Men moraliskt sett dekadent, men jackor eller konst av värde stjäls också, detta ses kriminellt... Så då är stöld kriminellt och går före ordet spridning i bokstavsordning med...
2020-12-02

  Gunnar Hilén VIP
Många ser sina alster som sina egna barn...att bli ifråntagen ett barn går inte för sig naturligtvis.

Jag har aldrig sett en dikt här, någon annanstans. Rädslan är helt obefogad och vittnar som sagt mer om diktarens egenkärlek. En mycket skör sådan.

Vill man behålla en text för sig själv får man väl försöka ge ut en samling.

Man får fråga sig själv: FÖR VEMS SKULL SKRIVER JAG ?
2020-12-02

  Kajan VIP
Den kommer eventuellt många till del; men det kan kännas udda om någon utger sig som kreatören av text.
2020-11-28

  AiA Maria den fria

Jag gör mina egna val
-att sprida endast ”mina”

Alla
är fria
att dela flödet

Tack!
2020-11-28

    ej medlem längre
Håller med. Sprid ordet.
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP