Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnista

 

 

det är nånting stort som händer

när två blickar mötas

och en gnista tänds

beröring av varma händer

man vänligt kommer bemötas

det i kroppen bränns

 

en hetta sig sprider

det pirrar i kroppen

lusten den lockar

på kärleks vågor rider

man är på toppen

kärleken rockar

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-26 11:02



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
De där stunderna då blickar möts - magiskt!
2020-07-26

  Bodingen VIP
Så kan det vara i kärlekens irrgångar.
2020-07-26

  Kungskobran VIP
Kärlek så gnistorna ryker
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP