Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händelse

 

 

vattnet stilla tiger

skogen står tyst och blundar

vad som hänt ingen vet

en mörk och dyster hemlighet

 

det sägs att en flicka i byn

helt plötsligt försvunnit 

ingen vet vart

allt är bara svart

 

en pojke i grannbyn konstig är

rabblar obestämda ord

som om han övar

han samvetet dövar

 

vattnet tiger still

endast lätta krusningar

sorgens sång ljuder

till vemod den inbjuder

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-23 08:35



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tyvärr inte alltid fiction...
2020-07-23

    Elisabeth Nilsson VIP
En skrämmande händelse, väl beskriven!
2020-07-23

    Lena Staaf VIP
Förr kallade man det sommarmord. Som ökade tidningarnas lösnummerförsäljning i den annats lojt gäspande sommaren.
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP