Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma bubblande känsla



tänk

att jag förstod inte
när
jag var ung
att

kärlek

känns likadant
när
man är




gammal




Fri vers av Havanna
Läst 197 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-20 18:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna