Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


fläskolle


snacksalig kråka
tigger efter matsäck
en fågel i handen
blir en ficktjuv i skogen

fläsket är slut
olyckan kommer
men vi samtalade
jag och lavskrikan




Övriga genrer av Blåbäret
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-20 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret