Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vakna

I gryningen jag saknar
hur natten slöt sin famn
men lämnar den som vaknar
att styra mot ny hamn




Bunden vers (Rim) av Max Hammarstedt
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-21 00:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt