Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dröm 20/7


Vita drömmar

 

 

Två tunna filtar

två dunkuddar från Konsum

två bleka fötter




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-21 02:32



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Rogivande rader.
2020-07-30

  bibbi ahrnstedt
Så vad händer här?
2020-07-22

  TrollTörnTrappan VIP
Låter som lätt spöklikt enkla förhållanden?!

Tillsammans blir det ivf sex [två + två + två]
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X