Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


 Till salu som slav

 

 

En dröm till salu

En livsresa till salu

 

En människa till salu

Ett liv till salu

 

Som slav

 

Inburen

Indränkt

 

Värdelös

Rättslös

 

Som slav

 

Vaknar på order från någon annan

Sover på order

 

Äter på order

Sköter sitt behov på order

 

Som slav

 

På en demokratisk aktion

På basar

 

Framför TV kamerorna

I hemlighet

 

Som slav

 

Till lägste pris

Till inget pris

 

Till salu!

Till salu!

 

Rops mitt/någons namn!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-07-21 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP