Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid varit på ständig flykt o flytt


Fly hem

Väggarna är tunna,
Stunden är förundrad,
Ekot av en trumma,
Efter storm vill jag blunda.

Efter lugn vill jag sjunga
Levde livet och jag känns som 100,
Vill springa, vill gunga
Vill fly i de fulla

Troligen en dag min vän
Så hittar vi alltid hem




Fri vers (Fri form) av Ettväxandefrö
Läst 163 gånger
Publicerad 2020-07-21 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ettväxandefrö