Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Simma iväg med jorden

jag ser allt som är regn
men tittar ibland bort ifrån solen
och jag väntar på bättre ackordbyten
för att få mig att tänka på det mest enkla av allt
att leva
att dö
och att sedan simma iväg
tillsammans med jorden




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-21 12:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP