Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


LEIF LÖVGREN

Vid ett tillfälle satt Leif Lövgren i en bil. Han tänkte köra ned den i sjön och på så sätt ta sitt liv.

Men Gud ville annorlunda.

Narkomanen Lövgren fick sitt liv förvandlat av Herren Jesus Kristus och fick leva många år till samt vara till stor välsignelse för massor av människor.

I dagarna har han emellertid nått den punkt då hans kropp sade ifrån.

Min vän och broder lämnade jordelivet inlagd på Bollnäs sjukhus.

Leif kom att betyda mycket även för mig.

Det var han som fick in mig på Nils Bolanders poesi. Inte minst mästerverket "Trasiga Redskap", som han med sin mäktiga stämma deklamerade i ett möte hos Gefle Fria Församling, där jag då var medlem.

Sedan dess har vi mötts ett antal gånger och fått dela gemenskapen i Herren. 

 

Jag lyser frid över minnet av denne man, som hade ett stort hjärta och en brinnande kärlek till Herren Jesus Kristus.

 

LARZ GUSTAFSSON, Gävle den 21/7 2020




Prosa av Larz Gustafsson VIP
Läst 479 gånger
Publicerad 2020-07-21 17:24



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
En vacker hyllning!
2020-07-30

  Elaine.S VIP
Fint skrivet Larz.
2020-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP