Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hög med någon

hög med någon
jag vill vara hög med någon
någon som dig

du ringer tre, fyra, fem gånger
äter pizza, städar, swishar dina barn
jag vill ha dig
vill ha någon med skägg som växer på 24 timmar
gröna ögon
gröna ögon som alla tycker "är det finaste dom sett"
men jag är din och det vet dom

du tittar vänster
tittar höger
tittar åt alla håll
men du tittar alltid tillbaka till mig
köper korv för 24:-
bjuder mig på cigg
bjuder mig på det finaste leendet jesus, davinci och bethooven sett
allt på samma gång
allt i samma sång

instagram meddelanden från killen jag gillar spelar ingen roll
det är dig jag vill ha
imorgon ska jag till beroendecentrum
jag ska knapra alla piller du någonsin ens tänkt på
bli en med messiah och krossa baren
krossa baren som lurar oss alla in
förlåta alla synder
förlåta alla gånger jag skrivit med killar men egentligen viljat ha dig

du påminner mig om rob, tamir och gabriel
alla killar jag någonsin velat gifta mig med
du frågar mig
kollar om mitt ringfinger är ledigt
ler och skrattar
"du kan vara det finaste sverige skapat på 2000 tusen år"




Fri vers av trött
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-21 21:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trött
trött