Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slag med tillhygge

Att bli slagen
Ger smärta,
Rodnad
Å annan skada
Sedan spelar det ingen roll
Om tillhygget är
En flugsmälla
En sladd
Ett bältesspänne
Våld föder våld
bygger skam




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-21 22:16



Bookmark and Share


  Poeten Salvador VIP
Man kan bli slagen med ord också
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t