Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klumpen i halsen

Jag försöker svälja ned
Klumpen i halsen
Då den skaver
Gör ont
Tårar bildas
Av sammetsrepet
Som sakta snörs om min hals
Om sluts av ett kallt


mörker




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-21 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t