Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håret har samma färg som Diskvatten

Men du bara ler,
Stretar vidare med Beniga fingrar
Över min bronsfärgade hud
Jag luktar fylla och fiskrens
Du stinker finkel å flänsost

Avlade utom äktenskap
Ty ingen av oss tror.





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-21 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t