Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livet har ju haft ett skyddsnät men ...


Förtrollning

Förtrollningen är bruten

är livet utan skyddsnät nu

faller, faller ----------




Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-21 23:50



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Kramade barnbarnen i dag, skyddsnätet brutet
2020-07-22

  Marita Ohlquist VIP
Precis så kan livet vara, känner igen mig i din text!
2020-07-22

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ja, precis så kan det kännas!
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt