Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 


Vaktombytet


Igår släckte jag nattlampan ovanligt tidigt. Det brukar bli så i varje fall för mig då kroppen säger ifrån. Nu sitter jag med fötterna i fotbadet frukosten stadigt förankrad och de sista dropparna i koppen urdruckna. Sambandet med den sist utlagda texten och sidan som dök upp den mysiga katten borde jag nog kalla den vid närmare eftertanke. Det kliar i fingrarna berätta känslan jag fick vid mötet för sambandet hör ihop med när jag var i sexårsåldern. En liten vink om en spöklig historia.
Visst är det ledsamt behöva blocka men alldeles för mycket, inte bra vare sig för psyke eller kropp. en obekväm känsla krafter drar åt två olika håll
mina armar är inte gummiband!!
Alltså återsåg fingerfärdigs pianospel över klaviaturen, de tre husen...allt går igen, hur mänga gånger har jag mött det pianospelet??
Morgontidig veckohandlar åt elsa och lånar träningslokalen 30 minuter ska även ta 3e spruta mot TBE därpå tryggad..grävde upp plantor som står i hink vatten ska avlämnas och grävas ned hos en vän..varför inte dela med sig av överflödet ?
Godmorgonkram älskade uggla
Fri vers av the wildcat VIP
Läst 27 gånger
Publicerad 2020-07-22 05:16Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the wildcat
the wildcat VIP