Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaknade i gryningen

Njöt av soluppgång
Naturens gång
Njöt av kaffe på fat
Somnade om

Morgon-

chock




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-07-22 09:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Fyra finstämda rader den sista en
smula svår att förstå.

2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t