Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

färgsvagt

färgsvagt

visar fotografiet

okonstlat utfrätta drag

lågkontraster i svartvita kanter

sorgebevis

 

sorgespel

hjärtskärande rörelser

skuggliknande utfrätta konturer

svag ljusbrytning i halvdunklet

halvhjärtad tragedi

 

färgnyansen

vilar städsegrön

milda vildväxande bladväxter

så gott som utfrätta

nyansbevis




Fri vers av Inez L
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-22 10:03



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Kulörmild, men med nyanserad struktur.
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L