Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kännbart

ett kännbart ting

vasskanter

mot mjuksjälen

famlande

vid bråddjupet

 

ett kännbart liv

skarpkanter

mot mjukdelarna

vårdande

vid avgrunden

 

ett kännbart fall

spettkanter

mot mjukhuden

spjälkande

vid jordytan

 

ett kännbart lyft

filtkanter

mot mjukkinden

svalkande

vid havet




Fri vers av Inez L
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-24 19:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Intressant struktur med små finessrika förskjutningar mellan de olika delarna.
Och presens particip verben "svalkande" m.fl är bara såå... talande.
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L