Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMARKNADEN SOM HAR ALLT UTOM KÄRLEK

Skulle behöva köpa lite kärlek här.

-Tyvärr ! så är det den enda vara
vi inte tillhandahåller här,
men vi har massor av sex,
vilket ju våra kunder föredrar
framför hjärtslitande bindningar.

Tack ! men jag tänker inte med
det organ ni tänker på,
utan med ett helt annat organ,
för varje kroppsorgan,
har sina egna privata behov.

*




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2020-07-22 14:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP