Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


svart ängel

hon är mitt mantra
skapelsens skapelse
sitter i min högra hand
slänger sina fjädrar
vid mina varma fötter

hon är kråkan i trädet
dockan i skåpet
ängeln som viskar
kärlek i örat
leder mig dit

gör en avbild
fast man inte får
alternativ anarkism
i det vita finns det svarta
utan konkurrens

hon är jag
som skapar drömmar
besannas i varje nu
jag tror inte

skrev en önskelista
fick mer än så







Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-22 16:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är given i Himmelriket. Bra text!
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP