Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pendeln

Livets pendel
Slår
Mellan
hopp och förtvivlan
Mellan
Glädje och sorg
Mellan ytterligheter
Men också
Mellan rena självklarheter




Fri vers av lilla t
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-22 17:04



Bookmark and Share


  SatansSon
snart är åtminstone jag glad jämt. kolla mina dikter om slutet. om himmelriket.
2020-07-28

  Poeten Salvador VIP
Pendelrörelsen har sin högsta hastighet på mitten
2020-07-22

    ej medlem längre
jag tycker mer om att tänka på karma. man kan vara en kär stund, sen försvinner ens kärlek. och man gråter hela livet över det. då är det inte som en pendel direkt. eller så dör ens älskade efter 50 års giftermål, och när man just tänker på att avsluta allt också, så träffar man någon ännu mer underbar. det finns alltid hjälp vid hjälplöshet... och nästan bara då. jag mår bra för det mesta, är alltid gladlynt, även om jag säger att jag har tänkt på självmord säger jag det med en glimt i ögat, så ingen tror på mig. oxar ska visst vara så. dom är så starka och hjälpsamma, att när dom väl är svaga och behöver hjälp är det ingen som bryr sig... tur att jag har bella vid min sida.
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t