Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt lyckade liv


 



Först så var mitt liv ett

svart pärlband av tragedi,

fiasko och katastrof.

Sen gick jag i psykoanalys

i 20 år, varvid min ståndaktiga

analytiker totalt tröttnade och

öppnade salladsbar istället.

Sen tog jag tjänstledigt i 5

år för att skriva en roman

om mig själv och min

terroriserande jävla omgivning,

men det tog stopp på sidan 10

så det blev en skittråkig timeout i

ett buddhistiskt kloster i gnällbältet.

Efter dessa debacler så valde jag

att bli eremit i 15 år för jag var så

oerhört rädd för alla människor men

jag förlorade min oskuld när jag var

72 år gammal, fick dock aldrig den

där i min barndomsfamilj så

skandalomsusade och

världsomvälvande orgasmen.

På det hela taget så har jag haft

ett riktigt bra och lyckat liv, för jag

var i alla fall glad 3 gånger och

riktigt himlastormande kåt en gång.

Nu ligger jag på intensiven i covid 19

och jag får inga besök vilket är rätt

så skönt för är det någon som kan

ta hand om sig själv så är det jag.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-07-22 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP