Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Me too


 



Jag hade till att börja med trots allt inte en aning om varför min snälla och trevliga svåger helt utmattad hade blivit utsedd till en mycket kraftig traumachock bärande på den tunga och svävande titeln sexualminister både i den inre och den yttre delen av fiendeland glupskt ätandes belgisk choklad med en dånande dominans till varje pris döljande sina jävla terroriserande svagheters solförmörkelse.

En helt vanlig och normal och accepterad människas vardagsfascism, helt banalt och fullkomligt hänsynslöst älskansvärt och underbart trots att sonen har panikångest och dottern konstant jävligt ont i magen och stressad över inte väcka farsans hat och vrede.

Svågerhelvetet en förvuxen skitskraj treåring som är panikslagen över att hans mamma ska lämna honom, trots att mamma är död, och när frugan vägrar ha sex så sparkar han henne hårt ur sängen förbannande hennes kristna tro som han är på god väg att hjärntvätta ur henne med sitt bländande förnuft och briljant intellektuella superdriv. Denna, när man kom och hälsade på, snälla, charmanta, trevliga, generösa och ödmjukt timid svåger var en demon och hustrumisshandel, som jag kunde ana mitt i den harmoniska och fryntligt uppsluppna atmosfären. Jag började att distansera mig lyssnande på min intuition och kännande min solklart dåliga magkänsla. Min syster var väldigt förändrad utan glimt i blicken och glad klang i rösten. Själv var jag mycket försvagad av min bipolära sjukdom, mina extrema trauman och mitt sjusärdeles allvarliga psykosomatiska trötthetssyndrom, så jag hade inte mycket att sätta emot, efter en fullkomligt fenomenalt katastrofal uppväxt i en väldigt skadad familj. Svågerns svulstiga ego och euforiska arrogans ledde till skilsmässa till slut, men det dröjde 22 år. Alla tyranner faller i sinom tid och jag tror att de alla får sitt straff en dag. Själv så har jag inte alltid varit Guds bästa barn. Men jag har åtminstone inte slagit någon kvinna. Livet kan vara ett vidunderligt helvete som får kärleken att somna in och grymheten att vakna och dansa i salig fröjd.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-22 19:06



Bookmark and Share


  Magica VIP
Berörande text om ett så viktigt ämne! Tyvärr alltför många som erfarit detta och som du skriver det är ju så svårt att kanske se utåt när en person verkar vara så reko och charmig och även ofta har en högt uppsatt position i samhället!
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP