Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samvetet

Min hobby är att stirra ut genom spårvagnsfönster
Och tänka på sakerna jag säger och gör

Och med tänka menar jag att plåga mig själv;
För att jag är alltför självisk men också
alltför naiv

I magen växer en tjock slemmig klump
En rädsla om att vara hemsk

den letar sig upp i mediastinum

den hittar alltid vägen

Rakt in i hjärtat

Den vrider upp pulsen;



Jag kan riktigt känna den dunka i tinningarna




Fri vers av kalldusch
Läst 164 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-22 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Självinsikt är något bra tror jag. Även när det gör ont.
2020-07-22
  > Nästa text
< Föregående

kalldusch