Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Knussel och Black

-Hej och välkommen till knussel och black
banken .
-Jag behöver låna en summa pengar .
-Okej hur mycket sa du ?
-501100 kr.
-Vi ska se vad vi kan göra, vi behandlar din
ansökan i tur och ordning.
-Du har plats 235678 i kön .
-Vi gör så gott vi kan du får besked inom kort.
-Tyvärr ditt lån beviljas inte för banken är Black.
-Återkom år 2038 för besked .
-Tack för att du tog dig tid att vänta ....

-Välkommen till banken Knussel och Black
-Vad kan vi göra för dig ?
-Ge mig ett lån på 5111000.
-Okej ....
-Vänta och se under tiden kan du gå en snabb
kurs i ekonomi då din ansökan beräknas vara
klar på obestämd tid...
-Du har plats 45678 i kön
-Det blir snart din tur ??.
-Tyvärr banken är stängd återkom en annan dag ,
månad eller år för oss kvittar det ...




Fri vers (Fri form) av Carmen Sjögren
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-22 22:37



Bookmark and Share


    Askanden
knussla inte bra
men värre smussla
2020-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren