Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosafärgade moln

Himlen och de rosafärgade molnen
kylan, hustaken och trädgrönskan
det ständiga bruset från bilvägen

en ask med choklad
en pirrande känsla
av nyhetens behag
en filosofibok
och en smekning över ryggslutet

den vilt växande vindruvsrankan
med sina gröna pyttesmå bär i klasar
fikonträdet med tre gröna fikon

fingrarna löper lugnt
över datorns tangentbord
jag skriver och jag stryker över

min man sjunger och spelar sin gitarr
i rummet bredvid

han smyger ibland hit till mig
och ger mig sin skönaste kram

-

vi har anpassat livet
till oss själva
njuter av varje dag
- tröga och loja
som flodhästar...

-












Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-22 22:40



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Här lyckas du sätta dig i centrum och samtidigt göra dig till en del av något större. Inte riktigt som en kugge, för du tar ju för dig också, och ger med kraft.
2020-07-30

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text om livsglädje!
2020-07-24

  Rise Little One
Lugna och harmoniska stunder i ditt underbara hem.
2020-07-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En rofylld bild av livet ni lever, tecknad med poetisk penna.
2020-07-23

    Lena Staaf VIP
En betraktelse av stilla ro och samtidigt kreativitet.
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP