Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och mörker 1

Nu är det slut
Imorgon
Går inte solen upp

Mörker
Och tystnad

Men en svart poet
Tänder en liten lyckta

Och börjar
Skrattande
Läsa upp sina dikter




Övriga genrer av Ali D
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-22 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D