Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Jag vet inte vad som händer i mig...
Något skaver mot mitt hjärta, mot mina lungor och mot insidan av min hud. Något inifrån vill sippra ut, något som som fått tid att fundera. Något som måste få komma ut. Genom varenda liten ljusglimt.

Något skaver. Något med en extrem friktion där ytorna inte samarbetar. Hud spricker och orden flödar... nu är det sagt och det är dags att sy igen, lappa ihop och ta nya tag. Det är en ny dag. Det är en ny månad. Det är ett nytt år och jag vet fortfarande inte vad som händer i mig.




Fri vers av min_terapi
Läst 185 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-22 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

min_terapi