Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


På ett tåg är allt möjligt. Ler fånigt åt min inspiratör


puls

känner puls börjar vibrera
från otakt till takt
blodet rusar i högre fart
rödare
varmare
alldeles lagom brus

ben som börjar sprattla
likt förväntansfulla barn
hos en kavat gammal själ
som simmat i motvind förr

hjärtat nyss i fast granit
mossigt levde
inom en gammal kvinna
som var jag
med förfrusna tårar
förtvivlade min lott
löstes upp i varma skratt

dagdrömmer
om lagomlycka
i skogsbeklädd mark
båt som kluckar stilla
i solsprängt vatten
tanken smeker

så jag sitter och drömmer
tågresor upp och ner
dit och hem
roar mig kungligt

på min resa
är allt möjligt





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-07-23 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP