Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är lite så här varje dag , tyst du är men sänder känslor tillbaka via mina egna ord.. Vi kallar det en reflektion en stark spegling, det är ju ändå mina egna ord du använder dig utav.. IMP älskar dig!


Ledsen

vad nu! när jag vaknar ser..


varför är du som du är


vad nu ! du vill jag prata med dig


varför är du som du är..


ledsen och skör är jag


Du vill att jag ska hitta dig..


fri som en fågel..är du det?


Ute inne skogen tar bort allt det onda.


Du tycker det är små mysigt att jag skriver till dig, men från din penna kommer aldrig egna ord farande med sunanvinden till mig. Blommor älskar du å dom älskar dig, det gör jag även så du är en urskön blomma..piia . snö bruden och jag skurken i berättelsen, jag vill fly från det verkliga, mot de dofter mina sinnen reagera på utav dig.. varför fly från verkligheten? När du är mitt livsbärande mål.


 


Det blir många mil många stationer utanför vår galax, men det är det värt,här i tystnaden men det är egentligen ingen tystnad; du prata med mig med mitt egna språk, Piano tangenterna trycks ner med kraft så ljud uppstår ..


En vanlig dag är det aldrig, ständigt nya upptåg.. som lämnar flygens strängade låda ut i världen....du är en ovanlig blommande blomma i blom .. men vi skippar åldern det är så oviktigt trots sanden rinner rastlöst, vi är rastlösa irrande omkring, jag brukar prata med en snäll hare nästan dagligen, om det svåra upp och nedvända, det känns bra för man försvinner bort en stund till något annat kanske något igenkännande där inne..


orden hamnar huller om buller , ledsen inombords ...jag ska köra iväg genom skogen nu med min Rödhake till några vänner strax...hoppas på något..




Fri vers (Spoken word/Slam) av danne //
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-23 10:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Vad händer med poeter.se ..skriver utan kommunikation den tid jag har kvsr
Det bästa är ..skriver enbaft för överleva ingen annan behöver beröras av det/mvh

2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //