Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur träd sprungna



Stråkgrå morgonrymd.


Fågelhjärtats andante.


Ur träd sprungna språk.


Ljudkristaller på bladen.


Regnskuggan för sin talan.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-07-23 11:11



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ljuvligt att läsa dina så sköna rader.
2020-07-24

  Solweig Jansson VIP
Väldigt vackert ! Har funderat på om fåglars fraseringar kan ha påverkat den musik människor skapat .....
2020-07-23

    Lena Staaf VIP
Nästan sakralt språk.
2020-07-23

  Elinor Sörensson VIP
Ljudande vacker ordbild.
2020-07-23

  Inez L
Så underbart besjälat. Man tappar andan.
2020-07-23

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
En naturskön gestaltning!
2020-07-23

  Lena Själsöga Keijser
varför säga mer än
detta är vackert
tack
2020-07-23
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP