Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


så vem är jag? "Baron Namgah" bara o checka/ jag finns överallt men ej på radion, är för äkta!/


För Äkta För Radio

för äkta för radio men vi är dom bästa i staden bror/
tänker fan aldrig ursäkta för att mina bars e mord/
så kom fan inte här och flexa med autotune/
jag är less på sånt jävla bull! mumble rapper idiot!/

han står där med pistol och cash i videon/
en massa dyra bilar och bimbos i swimmingpool/
men ville du battla fitta!? alla vet jag vinner stort/
sen kommer du säkert hittas sittandes lipande hos mor/

men jag har Hip Hop i mitt blod Hip Hop i mina hjärtslag/
P-Town patriot! underjord i min hemstad/
brinner som en sol mina rhymez blir ett eldhav/
Tellus Underground! maddafakka vi har har känsla!/

så ska du recca blandeband med bara det bästa/
pirat tryck på download och sen bara blästa!/
så vem är jag? "Baron Namgah" bara o checka/
jag finns överallt men ej på radion, är för äkta!/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-23 14:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl