Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tidsrytm

Tiden flyter förbi
som flodens svarta mörker
sanningen bryts i virvlarna
från de blankpolerade stenarna.

Virvlarnas tid är förbi
mörkret flyter ut och blandas
med havets symfoni
i dess eviga melodi




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-23 15:57



Bookmark and Share


  Margit Grell
Återkommande sanningar i havets
virvlar. En dramatisk text. Bra!
2020-07-24

  Öknens Ros VIP
För evigt rinner floden genom naturens olika miljöer.
2020-07-24

  bibbi ahrnstedt
Så vackert!
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP