Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr Ångest

Det är inte alltid
han kommer objuden hit,
han som sliter ut hjärtat
och fyller lungorna med skit.

Ibland tror jag att han fått
en inbjudan att komma hem.
För han är väl nån som påminner
om ”du vet vem”?

Vi har gått med i klubben
med de som blir trygga av svart.
De som letar efter framtid
i det som redan vart.

Han leker kapten på skeppet
men är egentligen en pirat.
Jag går villigt på plankan
för att bli någons mat.




Bunden vers (Rim) av Silversmak
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-07-24 07:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Silversmak
Silversmak