Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kattliv

Tänk att få smyga
i daggvått gräs

Slippa grubbla
och få tankefnatt

Om så bara för
en natt

Tänk att få vara
en katt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 136 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-24 07:42



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ett kattliv är bättre än ett hundliv.
Fint fångat av dig
2020-07-24

  bibbi ahrnstedt
Fin beskrivning av en katt, ja de är bekymmersfria och oberoende
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP