Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista seglatsen



En varsam hand
lossade förtöjningen

sommarnattens vindar
fyllde själens segel

till koltrastens sång
gled båten sakta ut

från livets hamn
mot evighetens hav




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-07-24 10:24



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så vacker beskrivning!
2020-08-05

  Solweig Jansson VIP
Väldigt vacker bild !
2020-07-26

  Piann VIP
Så vackert och berörande.
2020-07-26

  Blomma-Stjärna VIP
- får tårar i ögonen... vacker och sorgsen och djup....
2020-07-26

  Magdalena Eriksson VIP
Varsam vill jag vara mot de som är där Koltrasten sjunger och båten ensam syns skymta
2020-07-25

  Kajan VIP
En rofylld bild.
2020-07-25

  Elinor Sörensson VIP
Vackert slut till koltrasts
vemodiga sång
2020-07-24

  Margit Grell
Med fyllda segel tar resan vid.
Vacker spegling av livet.
2020-07-24

  WyS VIP
Livsresans bötjan o slut.
2020-07-24

  Kungskobran VIP
Så känner jag varje gång jag sätter kursen mot horisonten.
Fint fångat
2020-07-24

  M.Eta
Mycket vacker poesi!
2020-07-24

  Briza media
Det finns en vacker stillsam acceptans i denna dikt tycker jag. Fint!
2020-07-24

  Sparvögat VIP
Skört och vackert om ett farväl...
Du är en djupsinnig själ
2020-07-24

  bibbi ahrnstedt
Mycket vackert om livet och evigheten
2020-07-24

  Öknens Ros VIP
Fint om livets avslut.
2020-07-24

  Niliboy
Ja, något vi grunnar på ibland, men har svårt att formulera. Ja, och evighetens hav låter ju inte så hemskt!
2020-07-24

  Lottie Ålhed VIP
Mycket vackert !
2020-07-24

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så vackert diktat om livets slut!
2020-07-24

  Maria Sundelin VIP
Vemodsvacker
Kramar
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP