Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


blev livet som glittrande vatten vid soldränkta stränder


Lyssnade jag då

Lyssnade jag då

fanns jag där

nådde jag fram

kunde jag ha gjort mer

uppfyllde jag förväntningarna

blev livet som glittrande vatten





© Bibbi Ahrnstedt




Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 129 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-07-24 12:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
Mycket tänkvärd text!
2020-07-29

  Kungskobran VIP
Lyss till din inre röst
den ger dig tröst

2020-07-24

  Sparvögat VIP
Så bra du fångat frågor som de flesta nog ställt sig...
2020-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Viktiga frågor som söker svar, så borde vi tänka varje kväll innan vi går till sängs!
2020-07-24

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Dessa frågor är vi säkert många som ställt oss. (Ju äldre vi blir, desto fler blir frågorna.)
Så bra fångat av Dig!
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt