Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till poeterna!

Jag älskar er!
Jag avskyr er ibland!
Jag reagerar på er...
Jag njuter av er...
Jag lider med er...
jag gråter och skrattar med er...
jag lever med er...
och låter er leva...
till tidens ände...

Fortsätt att skriva!




Övriga genrer av bohemen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-24 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP