Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spann till brädden fyllt av morgondagar



Kring navet där
mycket dimbeslogs


tills


Verkligheten skar sig
fantasteri och fantasi
baxade den vidare


Och fastän du hade
känslan av
att ha varit där


förut


var ditt spann
till brädden fyllt
av morgondagar




Fri vers (Prosapoesi) av BenGust VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-07-24 15:13



Bookmark and Share


  Inez L
Så fin böljande rörelse i komposition och utförande.
2020-07-26

  Lena Själsöga Keijser
nav
origo
mitten
periferi
hjulet
denna visdomsfyllda uråldriga symbolik

ord att vila i
inse
2020-07-25

  Öknens Ros VIP
Vi upplever livet igen och igen.
2020-07-25

  Elinor Sörensson VIP
Morgondagars deja vu

Håller med Marita om
sista stycket. Kan inte tänka
mig en spann med bättre
innehåll än så.


2020-07-24

  Marita Ohlquist VIP
Det sista stycket är ett fantastiskt avslut på en bra text!
2020-07-24

    Lena Staaf VIP
Nutid, dåtid och framtid. Med fantasins hjälp flyter de ihop och omformas
2020-07-24
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP