Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett ostämt piano

Försöker hitta
min melodi

försöker hitta
rytmen

försöker göra
mjuka anslag

försöker finna
ro i både dur och moll

försöket spela
med andras noter

på ett ostämt piano
spelar jag mitt liv utan klang




Fri vers av Månfjäril
Läst 107 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-07-27 21:35



Bookmark and Share


  bumerang

inga "klangar" stämt alltid.
det finns tider för klang och oklang.
att "försöka hitta" är den verkliga melodin.
så spelar vi i dur och moll.
Det är det livet handlar om.
Liksom din fina text.
2020-07-28

    ej medlem längre
Att försöka spela, både i dur och i moll gör att Du tar oss med genom glädje och sorg i ditt liv. Jag gissar att ackorden kommer snart, klangfullt och så fint.
Din text är avgjort slagkraftig och borde finnas med i ett större sammanhang. I romanen ”Om mitt liv”.
2020-07-28

    Steff...
Skapa ditt liv en väg låt fiolen sedan spela
2020-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Månfjäril