Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bultar

Jag flackade med blicken likt en låga i vinden
Lika flyktig som höstfåglarna
De stannar inte när det blir stormigt
När fick jag luft under vingarna?
Vad bär mig?
Är det mitt räddhågsna hjärta?
Som bultar 500 slag i minuten
Det bultar på
Det bultar på dörren
Det är du, som väntar på att få komma in




Fri vers av Bella H
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-07-24 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bella H
Bella H